A fűszerkertünkre, és a nyersanyagbeszerzésre helyezem a hangsúlyt. Az magyarországi szarvasgombakultusz újraélesztéséhez nagyban hozzájárult az étterem. A ’90-es évek közepétől rendszeresen tartottunk szarvasgomba vacsorákat meghívott vendégborászok közreműködésével. Ahol akár négy öt féle magyar szarvasgomba szerepelt a menübe.
A konyhában minden ott, akkor és frissen készül, kemencében, és öntött vas serpenyőben, nincsen cola, fanta, sprite, hanem frissen facsart levek, 20 féle virág és gyümölcsital, házi kenyér, házi sajt, Magyarország és a világ legjobb borai a kezdetektől fogva ott volt a borlapunkon.
 Mindenféle marketing és reklámtevékenység nélkül rövid időn belül az éttermünk nagyon híres lett, először külföldön, majd lassan Magyarországon is, és rengeteg újságcikk jelent meg Európában, Olaszországban, Franciaországban, Japánban és Amerikában is.
 Éttermünkben visszatükröződik a természetesség iránti ragaszkodásunk és a hagyományok tisztelete. Vállaljuk rendezvények szervezését és lebonyíolítását, akár cégekről legyen szó vagy esküvőről. Különtermeinkben kisebb csoportoknak is tudunk helyet biztosítani. A nyári melegben udvarunkon is helyet foglalhatnak vendégeink. Borvacsorákat és bórkóstolókat is szervezünk borainkból.
Étlap
Ráspi Étterem és Vineyard Kft. 9421 Fertőrákos Fő u.72 étterem: Fő u.76 Tel: 99/355-146 email: raspi@raspi.hu web:www.raspi.hu Facebook: https://www.facebook.com/raspi.restaurant/ Étterem nyitva-tartás: Hétfő: szünnap Kedd-Vasárnap 11.00-23.00
Fel