É t t e r e m

Várjuk szeretettel éttermünkben

M i n d e n t f r i s s e n k é s z í t ü n k e l m i n d e n k i n e k

Nagy hangsúlyt fektetünk a nyersanyagbeszerzésre, valamint támaszkodunk fűszerkertünk friss terményeire. Az étterem nagyban hozzájárult a magyarországi szarvasgomba-kultusz újraélesztéséhez. A ’90-es évek közepétől rendszeresen tartottunk szarvasgomba vacsorákat meghívott vendégborászok közreműködésével, ahol akár négy-öt féle magyar szarvasgomba is szerepelt a menüben.  

A konyhában minden ott, akkor és frissen készül, kemencében és öntöttvas serpenyőben, nincsen cola, fanta, sprite, hanem frissen facsart levek 20 féle virág és gyümölcs ital, házi kenyér, házi sajt. Magyarország és a világ legjobb borai a kezdetektől fogva ott voltak a borlapunkon.

Éttermünk rövid időn belül nagyon híres lett, először külföldön, majd Magyarországon is. Rengeteg újságcikk jelent meg rólunk Európában – például Olaszországban és Franciaországban – , valamint Japánban és Amerikában is.

Étlapunkon visszatükröződik mind ragaszkodásunk a természetesség iránt, mind a hagyományok tisztelete.

Vállaljuk rendezvények szervezését és lebonyolítását, akár cégekről legyen szó vagy esküvőről. Különtermeinkben kisebb csoportoknak is tudunk helyet biztosítani. A nyári melegben udvarunkon is helyet foglalhatnak vendégeink. Borvacsorákat és borkóstolókat is szervezünk borainkból.

Éttermünkbe asztalfoglalás szükséges! Ezt megteheti telefonon, e-mailben, vagy a honlapon keresztül.

Nyitvatartás

Hétfőtől-csütörtökig vacsoraidőben 17:00-tól 20:00-ig vagyunk tervezetten nyitva.

Természetesen, az előre egyeztet korábbi időpontban tudjuk fogadni a vendégeinket.

Péntektől-vasárnapig a nyitva tartás 12:00-tól 21:00-ig fogadjuk a vendégeinket.

Csoportos megrendelés esetén, rugalmasan alkalmazkodunk a kért időponthoz.

A s z t a l f o g l a l á s

Amint feldolgozásra kerül a foglalás, keressük egyeztetés miatt.